Actualitat

Aquest any es compleixen 20 anys de la creació de la norma SGE 21, i per celebrar-ho, Forética ha retransmès un programa de TV especial a través de la TV online de Servimedia.

Aigües de Barcelona ha participat a l’EIC Hub Visit, un esdeveniment organitzat per ACCIÓ -Agència per la Competitivitat de l’Empresa i l’European Innovation Council (EIC) per promoure la innovació. Es tracta d’una visita virtual a ciutats europees que destaquen pel seu ecosistema innovador. A través d’aquesta iniciativa, es vol reforçar la relació entre companyies innovadores i diferents...

El 26 d’octubre, els serveis tècnics de l’AMB van detectar, a través de l’empresa operadora Aigües de Barcelona, Empresa Metropolitana del Cicle de l’Aigua, una incidència en el sistema metropolità de sanejament a la zona del camí de la Pineda, al terme municipal de Gavà, en què s‘observava una fuita d’aigües residuals, producte d’un trencament al col·lector.

En un acte organitzat per ESADE, Maria Salamero ha destacat que el pla estratègic de la companyia “es basa en tres pilars: les persones, la ciutat i el medi ambient”

L’AMB i Aigües de Barcelona han finalitzat la reparació del col·lector interceptor de Castelldefels, que el passat 15 de setembre va patir un trencament al terme municipal de Gavà.

El director de Qualitat de l’Aigua d’Aigües de Barcelona, Miquel Paraira, ha participat en la primera jornada “Talent a Ponent”, organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona amb el títol ‘El món de l’aigua amb la Covid’.

Aigües de Barcelona ha reduït un 42,86% la seva petjada de carboni, un indicador que mesura les emissions directes i indirectes de gasos amb efecte d’hivernacle produïdes per un producte o servei al llarg del seu cicle de vida. Això s’extreu de la Memòria de Sostenibilitat de la companyia, en la qual es desgranen les principals mesures adoptades per aconseguir aquesta disminució, com ara...

Aigües de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports han signat avui, dimecres 16 de setembre, el conveni de patrocini de la 42ena edició de la cursa de la Mercè 2020, que tindrà lloc el proper dissabte 19 i diumenge 20 de setembre.