thumbnail

La Sant Feliu Maker League 2018, el programa d'innovació oberta que neix amb l'objectiu d'esdevenir un punt de trobada creatiu entre makers, va començar oficialment el 20 de setembre. Durant els propers 50 dies, els participants hauran de cocrear solucions innovadores a reptes plantejats en l'àmbit del cicle integral de l'aigua i al municipi de Sant Feliu de Llobregat.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha signat un acord amb el CE Europa a través del qual el primer equip femení lluirà el logo de la companyia a les seves samarretes al llarg de la temporada 2018-19, a més de la col·locació de dues lones publicitàries a l'estadi Nou Sardenya.

thumbnail

Aigües de Barcelona, la Societat General d'Aigües de Barcelona i la Federació Catalana de Voluntariat Social han signat aquest migdia el conveni per impulsar el projecte de voluntariat social "Ajudant als que ajuden", destinat a donar suport tècnic i formació a persones voluntàries de les entitats federades a la Federació, inicialment en l'àmbit de la salut i la seguretat.

thumbnail

L'alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el director d'Aigües de Barcelona,  Ignacio Escudero, han signat aquest migdia el conveni per dur a terme el projecte de participació ciutadana "WaterWall". El pla consisteix en la realització d'una pintura mural al dipòsit d'Aigües de Barcelona del barri del Pomar de Badalona, amb la participació de col·lectius de joves del municipi.

thumbnail

El programa d'innovació oberta que neix amb l'objectiu d'esdevenir un punt de trobada creatiu entre makers al municipi, planteja als participants dos grans reptes: el repte SMART CITY, centrat a fer de les 70 fonts públiques repartides per tota la ciutat un factor de cohesió social; i el repte SMART AGRICULTURE, enfocat a optimitzar el consum d'aigua als conreus, horts urbans, horts socials i...

thumbnail

Aquest matí hem signat amb l'Ajuntament de Sant Joan Despí el conveni en virtut del qual col·laborem en l'edició d'un llibre divulgatiu de l'arquitecte modernista Josep Maria Jujol, en el marc de la celebració de l'Any Jujol140, el moviment artístic, social i cultural que difon la seva figura amb motiu del 140 aniversari del seu naixement.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha presentat avui l'Informe de Desenvolupament Sostenible de 2017, a càrrec de Ramon Folch, ecòleg i president de la Comissió de Sostenibilitat d'Aigües de Barcelona, i Antoni Capella, director a Barcelona d'EY, líder mundial en serveis d'auditoria, fiscalitat, assessorament en transaccions i consultoria.

thumbnail

Barcelona reuneix més de 60 representants d'una trentena d'entitats participants en el projecte Horitzó 2020 STOP-IT, després d'un any de crear-se aquest consorci format per operadores, centres de recerca i indústries d'Alemanya, Bèlgica, Espanya, Grècia, Holanda, Israel i Noruega.