thumbnail

Aigües de Barcelona i el Banc de Recursos, una fundació que treballa per donar una segona vida útil als recursos materials i humans del planeta, han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu sensibilitzar sobre un consum més racional i promoure la reutilització. L'acord s'emmarca dins del programa Pont Solidari i permetrà donar un nou ús a equipaments i materials aportats per la...

thumbnail

Aquest conveni situa la ciutat de Gavà com a referent de sostenibilitat urbana en l'àmbit de l'aigua, pionera a l'Estat espanyol. A més, Gavà és la primera ciutat espanyola a subscriure els principis Water Wise de l'Associació Internacional de l'Aigua (IWA).

thumbnail

Un any més, Aigües de Barcelona ha obtingut la millor qualificació en l'informe que publica anualment ACEFAT i que analitza la qualitat de les obres que es fan a la via pública a la ciutat de Barcelona.

thumbnail

El projecte Drinking Water Library, emmarcat en el programa de finançament públic "Reptes-Col·laboració 2015" (RTC-2015-4496-2) del Ministeri d'Economia i Competitivitat, va finalitzar el passat 31 de desembre després de tres anys d'intens treball. El consorci del projecte estava format per tres socis,  Aigües de Barcelona, la Fundació Bosch i Gimpera a través del grup de recerca MARS...

thumbnail

El projecte IMAQUA, de la comunitat RIS3CAT Aigua, està desenvolupant noves eines de monitorització i supervisió que permetin una gestió integral de l’aigua des de la captació fins al punt de consum, assegurant-ne la qualitat i minimitzant-ne les pèrdues durant la distribució. 

thumbnail

El Teatre Josep Maria de Sagarra va acollir ahir la presentació de "Memòries de Santa Coloma de Gramenet", un llibre que vol acostar-se a la història dels diferents municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona a través de les persones que hi viuen.