thumbnail

Aigües de Barcelona ha signat aquest matí el conveni amb Televisió de Catalunya per col·laborar amb la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la prevenció del càncer.

thumbnail

Neix Start4big, la primera iniciativa digital, oberta i multisectorial impulsada per 5 grans companyies a Europa que busca start-ups internacionals en estat de maduresa per desenvolupar pilots disruptius amb l'objectiu de millorar l'experiència dels consumidors. Cada sis mesos, el programa llançarà 4 reptes, 3 multisectorials i un de transversal, que giraran entorn d'àrees com la robòtica, el...

thumbnail

Aquesta cursa solidària organitzada per l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona se celebrarà el diumenge 2 de desembre.

thumbnail

La publicació vol ajudar a la difusió de l'obra d'una de les figures més destacades del Modernisme català i s'emmarca en la commemoració del 140è aniversari del naixement de l'arquitecte que es promou des de Sant Joan Despí.

thumbnail

El centre tecnològic Eurecat-CTM ha presentat recentment el projecte REGiREU, en el marc de la convocatòria RIS3CAT 2016 i el Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, que té com a objectiu desenvolupar tecnologia innovadora que permeti la implementació de la regeneració d'aigües residuals urbanes i industrials per a la seva posterior reutilització.

thumbnail

L'informe analitza aspectes com l'accessibilitat o l'actualització de la informació, per a fer-la més útil a les necessitats de la ciutadania. La Càtedra destaca que, tot i no tenir cap obligació legal, Aigües de Barcelona ''ha fet un treball extraordinari i s'ha dotat d'un codi ètic, un Portal Obert de transparència i ha posat en marxa una oficina de bones pràctiques''.

thumbnail

El síndic defensor de la ciutadania de Badalona, Armand Soler; la directora de Clients d'Aigües de Barcelona, Núria Latorre, i el Customer Counsel d'Aigües de Barcelona, Sergi Sanchís, han signat aquest matí un conveni de col·laboració amb l'objectiu de millorar l'atenció a la ciutadania de la ciutat respecte a les reclamacions relacionades amb el servei d'aigua.

thumbnail

La Sant Feliu Maker League 2018, el programa d'innovació oberta impulsat per Aigües de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, ha arribat al punt final després de 50 dies de treball dels seus participants. S'hi han desenvolupat solucions innovadores del cicle integral de l'aigua al voltant de dos grans reptes: el repte Smart City, per estudiar com contribueix l'aigua a fer de Sant...