thumbnail

El Dr. Laureano Molins, president de l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona, i Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, han signat aquest matí l'acord mitjançant el qual la companyia col·laborarà en la segona edició de la Cursa Barcelona en Marxa contra el Càncer, tal com ja va fer l'any passat.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha comunicat a les persones en situació de vulnerabilitat la condonació del deute impagat pel consum d'aigua de rebuts endarrerits. En una carta enviada als clients en aquesta situació, Aigües de Barcelona ha explicat que aquestes famílies queden exemptes del deute generat amb anterioritat a la declaració de la seva situació de vulnerabilitat per part dels serveis socials.

thumbnail

El Laboratori d'Aigües de Barcelona ha participat en qualitat de ponent en el ''V Congresso Iberoamericano de Laboratórios'', celebrat a Lisboa els passats dies 17 i 18 d'octubre. Lluís Vázquez, cap del Laboratori, ha presentat l'experiència d'Aigües de Barcelona d'acreditació per la norma ISO 17025 dels equips de control online de trihalometans instal·lats per l'empresa en punts estratègics de...

thumbnail

Aigües de Barcelona s'ha sumat a l'edició d'aquest any del festival d'arquitectura 48h Open House, que anualment obre les portes dels edificis de diversos municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona durant un cap de setmana.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha presentat recentment al 1r Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana la iniciativa BiObserva, a través de la qual uns 200 voluntaris de 78 instal·lacions de tractament d'aigua han dut a terme més de 25.000 observacions d'aus des que es va posar en marxa l'any passat.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Àlex Pastor, alcalde de Badalona, han signat avui el protocol per afrontar l'emergència en l'àmbit de la pobresa energètica. L'objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d'aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015, de mesures urgents per a...

thumbnail

Aigües de Barcelona ha estat reconeguda per la seva tasca d'impuls dels sistemes d'arbitratge de consum, que permet solucionar conflictes entre empresa i client de forma eficaç i ràpida sense haver de recórrer a la via judicial. 

thumbnail

El centre de recerca de la companyia presenta al XII Congrés de Microbiologia del Medi Aquàtic la primera fase d'una tesi doctoral en l'àmbit de la metagenòmica per detectar gens en l'aigua