thumbnail

Aigües de Barcelona comunica que per causes meteorològiques, i atenent les recomanacions de Protecció Civil, ha quedat posposat el concert de l'Escolania de Montserrat que s'havia de celebrar aquesta tarda al Palau de la Música Catalana.

thumbnail

108 equips i més de 750 joves han participat aquest cap de setmana a CosmoCaixa en la gran jornada de foment de les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves. Aigües de Barcelona, com a agent coneixedor de la gestió eficient del cicle integral de l'aigua ha col·laborat amb voluntaris en el Repte HYDRO DYNAMICS.

thumbnail

Gavà va acollir la jornada de debat i experiències 'Per una economia circular i competitiva', coincidint amb la celebració en aquesta localitat de la reunió anual de la junta de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima, en la qual va participar Aigües de Barcelona.

thumbnail

Aigües de Barcelona, la fundació Ship2B, Torres, IRTA i Fundació Futur s'han unit per llançar LAB Tech4Climate, un programa d'inversió i acceleració de start-ups d'alt impacte social en l'àmbit del medi ambient i el desenvolupament sostenible.

thumbnail

Davant la fase actual d'alerta de presequera en la qual ens trobem, atès que el nivell de reserves dels pantans de les conques internes de Catalunya és per sota del 60%, Aigües de Barcelona aposta per la reutilització d'aigua regenerada com una de les millors alternatives per garantir el subministrament d'aigua potable a l'àrea metropolitana de Barcelona.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha obtingut el certificat efr que atorga la Fundació Másfamilia, amb el suport del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Aquesta distinció reconeix l'impuls de la companyia per desenvolupar proactivament polítiques de conciliació en els àmbits laboral, familiar i personal, el suport a la igualtat d'oportunitats i la inclusió dels més desfavorits.

thumbnail

Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac i Ignacio Escudero director general d'Aigües de Barcelona, han signat el conveni per implantar el sistema de telelectura a tots els comptadors del municipi. Aquesta eina permet mesurar de manera telemàtica el consum d'aigua, fa més eficient la gestió d'un recurs escàs i en fomenta el consum responsable i sostenible.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha inaugurat avui l'exposició "The Zone of Hope (TZOH)", una experiència que, mitjançant la tecnologia de realitat virtual immersiva extrema (única a Europa), permet viure en primera persona els efectes del canvi climàtic. L'exposició, ubicada al Reial Cercle Artístic de Barcelona, està pensada perquè el visitant experimenti, de manera hiperrealista, com seria viure en un...