Actualitat

L’Aigües de Barcelona Data Challenge és una iniciativa impulsada per Aigües de Barcelona que pretén potenciar l’ús de les dades agregades de telelectura recopilades com a eina clau per fer front als reptes actuals.

El Fòrum de Diàleg amb la societat 2023, celebrat a la Central Cornellà, enforteix la col·laboració i el diàleg entre Aigües de Barcelona i les associacions i entitats ciutadanes. A l’acte, la companyia ha rebut la certificació que l’acredita com a organització compromesa amb les persones grans per la seva proposta especialitzada i ajustada a les necessitats del col·lectiu sènior.

Aigües de Barcelona ha signat aquest matí el conveni amb el Consorci d’Educació de Barcelona per millorar la formació professional d’estudiants i treballadors del sector de l’aigua i el medi ambient, amb l’objectiu de contribuir a l’ocupabilitat de qualitat.

Aigües de Barcelona s’ha convertit en entitat certificada per AENOR com a organització compromesa amb les persones grans per les activitats del Cicle Integral de l’Aigua gràcies a la seva proposta especialitzada i adaptada a les necessitats d’aquest col·lectiu.

Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Montcada han celebrat l’acte de cloenda del projecte Inclou-Comerç dins el programa Territori Social, desplegat a la població de Montcada.

El projecte Gavà Circular, fruit de la col·laboració entre Aigües de Barcelona, Cetaqua i l’Ajuntament de Gavà, ha rebut un accèssit en els V Premis BASF d’economia circular en la categoria de millor iniciativa pública. Aquesta iniciativa té com a objectiu desenvolupar i aplicar un model d’economia circular al municipi, i situa Gavà com a referent europeu en sostenibilitat urbana. 

Aigües de Barcelona ha aconseguit ampliar la certificació de continuïtat ISO 22301 a l’àmbit d'Ecofactories, Col·lectors i Atenció als Clients, a banda de mantenir la certificació dels àmbits que ja tenia: Producció, Transport i Distribució. Amb aquesta ampliació de l’abast s’ha assolit la certificació de tot el Cicle Integral de l’Aigua i Atenció als Clients.

Aigües de Barcelona i la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) han celebrat la graduació de la tercera promoció d’estudiants del programa Beques Joves Talents, en un acte a l’edifici Ciutat de l’Aigua que també ha servit per donar la benvinguda als cinc nous joves becats del curs 2023/24.