Actualitat

Aigües de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports han signat avui, dijous 19 de setembre, el conveni de patrocini de la 41ena edició de la cursa de la Mercè 2019, que tindrà lloc el proper diumenge 29 de setembre.

Els resultats s’aplicaran en les xarxes de distribució de Barcelona (Aigües de Barcelona) i Sabadell (CASSA).

En aquesta iniciativa col·laborativa de quatre anys de durada participen operadores, centres d’investigació i indústries d’Alemanya, Bèlgica, Espanya, Grècia, Holanda, Israel i Noruega. Aigües de Barcelona és una d'elles.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el president del Consell d’Administració d’Aigües de Barcelona, Àngel Simon, han visitat avui l’exposició de realitat virtual The Zone of Hope, prorrogada fins al novembre després de la seva bona acollida, amb més de 40.000 visites.

La pintura s’emmarca dins la iniciativa ‘Recuperem els barris’, que té com a objectiu recuperar la memòria històrica dels barris i ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona Ignacio Escudero afirma que “ens sentim part d’aquest passat i hem volgut posar el nostre gra de sorra per tal de fer un homenatge a les dones i homes que van contribuir a transformar l’Hospitalet”

Aigües de Barcelona, ​​juntament amb el seu centre tecnològic Cetaqua, Suez Water Advanced Solutions, l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, han conclòs el projecte a través del qual s’han determinat mesures concretes per millorar la gestió integral del drenatge urbà i adaptar l’entorn a un escenari de canvi climàtic minimitzant-ne els efectes sobre la ciutat, els seus...

Els finalistes proposen solucions per personalitzar productes i serveis; gestionar millor el consum energètic a casa; simplificar les transaccions online, o connectar dispositius, vehicles i infraestructures. El 57% de totes les start-ups que s’hi han presentat són espanyoles, mentre que el 43% restant provenen de països com Alemanya, França o Israel, entre d’altres. Els guanyadors,...