thumbnail

Aigües de Barcelona ha presentat avui l'Informe de Desenvolupament Sostenible de 2017, a càrrec de Ramon Folch, ecòleg i president de la Comissió de Sostenibilitat d'Aigües de Barcelona, i Antoni Capella, director a Barcelona d'EY, líder mundial en serveis d'auditoria, fiscalitat, assessorament en transaccions i consultoria.

thumbnail

Barcelona reuneix més de 60 representants d'una trentena d'entitats participants en el projecte Horitzó 2020 STOP-IT, després d'un any de crear-se aquest consorci format per operadores, centres de recerca i indústries d'Alemanya, Bèlgica, Espanya, Grècia, Holanda, Israel i Noruega.

thumbnail

L'àrea de Química Orgànica del Laboratori d'Aigües de Barcelona va coorganitzar el dimarts 5 de juny, juntament amb la Universitat de Barcelona (UB) i el Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), la vuitena jornada "Medi ambient i societat: pautes per a la gestió ambiental", enguany centrada en la recerca en partícules, nanopartícules i noves estratègies de control ambiental.

thumbnail

Del 22 al 24 de maig de 2018, la ciutat xipriota de Nicòsia va acollir la tercera reunió anual de seguiment del projecte BINGO. Aquest projecte, finançat per la Comissió Europea, pretén desenvolupar estratègies d'adaptació al canvi climàtic sobre el cicle integral de l'aigua a partir de l'estudi de sis casos concrets. A la trobada van assistir tots els socis del projecte, entre ells Aigües de...

thumbnail

Aquest vespre, el Teatre Nacional de Catalunya ha acollit la presentació de "Memòries de la ciutat de Barcelona", un llibre que vol acostar-se a la història dels diferents barris de la ciutat a través de les persones que hi viuen. Han intervingut a l'acte Àngel Simon, president d'Aigües de Barcelona, i alguns dels protagonistes d'aquests reculls de la vida dels diferents barris de la ciutat.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Lídia Muñoz, alcaldessa accidental de Sant Feliu de Llobregat, han signat avui el conveni de col·laboració de l'edició de 2018 de la Sant Feliu Maker League. Aquesta iniciativa vol impulsar el desenvolupament de propostes per part d'emprenedors del municipi amb un perfil maker, és a dir, persones que creen solucions inèdites amb...

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans i president de l'IND+I, han signat avui el conveni a través del qual la companyia col·laborarà en la tercera edició de la trobada IND+I, destinada a la promoció de la innovació i la indústria.

thumbnail

L'editorial de l'American Water Works Association (AWWA), l'associació d'empreses d'abastament i sanejament dels Estats Units i Canadà, acaba d'incloure en el llibre Water Quality in Distribution Systems dos articles sobre les propietats organolèptiques de les aigües de consum. Els articles han estat escrits, juntament amb altres autors, per Ricard Devesa, responsable de l'Àrea de Química del...