thumbnail

Aigües de Barcelona participarà en l'edició d'enguany de la cursa nocturna de l'Hospitalet amb la instal·lació de punts d'avituallament al llarg del recorregut i l'organització durant el cap de setmana de la Festa d'Aigües, amb jocs per als més petits.

thumbnail

Àngel Simon, president d'Aigües de Barcelona, ha anunciat que abans de finalitzar l'any aquesta mesura ja estarà implementada i en els pròxims mesos es farà una comunicació per explicar el sistema de bonificació per aquest sector de la població. La companyia planteja aquesta bonificació com una ampliació del seu Fons de Solidaritat del qual ja se'n beneficien 20.000 famílies vulnerables a...

thumbnail

Aigües de Barcelona ha començat la campanya informativa per informar de la condonació del deute acumulat a les 20.000 famílies acollides al Fons de Solidaritat. Amb aquest compromís, la companyia, que ja bonifica el servei d'aigua a aquestes famílies, corresponent a un 34% del total de la factura, s'avança a l'Ajuntament de Barcelona en la condonació del deute d'aquest col·lectiu en situació de...

thumbnail

La prova és un memorial a l'atleta badaloní Luis Condon i destinarà 1 euro de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras, que lluita contra la leucèmia. Aigües de Barcelona instal·larà punts d'avituallament al llarg del recorregut i organitzarà la Festa d'Aigües al final de la cursa, amb jocs per als més petits.

thumbnail

Aigües de Barcelona va repartir més de 23.000 gots reutilitzables a la caminada solidària Magic Line pels turons de Barcelona, organitzada per Sant Joan de Déu, en els cinc punts d'aprovisionament d'aigua corrent que la companyia va instal·lar per aquesta cursa: el turó de la Peira, el turó de la Creueta del Coll, el Tibidabo, Montjuïc i la plaça de la Catedral.

thumbnail

Aigües de Barcelona comunica que per causes meteorològiques, i atenent les recomanacions de Protecció Civil, ha quedat posposat el concert de l'Escolania de Montserrat que s'havia de celebrar aquesta tarda al Palau de la Música Catalana.

thumbnail

108 equips i més de 750 joves han participat aquest cap de setmana a CosmoCaixa en la gran jornada de foment de les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves. Aigües de Barcelona, com a agent coneixedor de la gestió eficient del cicle integral de l'aigua ha col·laborat amb voluntaris en el Repte HYDRO DYNAMICS.

thumbnail

Gavà va acollir la jornada de debat i experiències 'Per una economia circular i competitiva', coincidint amb la celebració en aquesta localitat de la reunió anual de la junta de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima, en la qual va participar Aigües de Barcelona.