thumbnail

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat (MSSSI) ha reconegut Aigües de Barcelona amb el Distintiu d'Igualtat a l'Empresa, marca d'excel·lència que s'atorga a les empreses que destaquen en l'aplicació de polítiques d¿igualtat de tracte i d'oportunitats de dones i homes en les condicions de treball, els models d'organització i altres àmbits, com els serveis, productes i publicitat de...

thumbnail

La plantilla d'Aigües de Barcelona s'ha concentrat avui a les 12 del migdia davant de tots els centres de treball per expressar el seu rebuig més enèrgic a l'atemptat ocorregut ahir a la tarda a la ciutat de Barcelona i aquesta matinada a Cambrils.

thumbnail

Davant dels fets luctuosos ocorreguts en la tarda d'avui a Barcelona, Aigües de Barcelona, i tots els que formem part de la companyia, volem expressar els nostre condol als familiars de les víctimes de l'atemptat i traslladar el suport a totes les persones ferides a qui desitgem una ràpida i satisfactòria recuperació.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha obtingut un 7,81 de valoració en l'enquesta de satisfacció de clients duta a terme al primer semestre de 2017, la més alta des que es fan aquests estudis.

thumbnail

Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí, i Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, han signat el conveni per implantar el sistema de telelectura a tots els comptadors del municipi. Aquesta eina permet mesurar de manera telemàtica el consum d'aigua, fa més eficient la gestió d'un recurs escàs i en fomenta el consum responsable i sostenible.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha donat avui al Banc dels Aliments els 9.236 euros recaptats a la Festa Major del 150 aniversari de la companyia.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern, han signat avui el protocol per afrontar l'emergència en l'àmbit de la pobresa energètica. L'objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d'aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015

thumbnail

Les primeres promocions del Pla de doctorats industrials d'Aigües de Barcelona, corresponents al Pla pilot del 2012 i a les convocatòries del 2013 i el 2014, van rebre el reconeixement de mans de Santi Vila, conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, qui va en destacar la capacitat d'identificar i traslladar els darrers avenços de la recerca bàsica cap a les empreses.