thumbnail

El Laboratori d'Aigües de Barcelona ha obtingut l'acreditació ISO 17025 per a dues noves metodologies analítiques vinculades al control de la qualitat de l'aigua de consum humà i dels recursos hídrics. Això suposa el màxim reconeixement internacional que actualment es pot atorgar a un laboratori d'anàlisi.

thumbnail

La flota de vehicles d'Aigües de Barcelona, formada per 240 unitats, ha rebut el distintiu de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya, un guardó que reconeix les iniciatives que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts per la normativa vigent.

thumbnail

Aigües de Barcelona va rebre ahir la placa distintiva de la Cambra de Comerç de Barcelona a 150 anys de trajectòria empresarial, en el Dia de la Cambra 2017. A l'acte, també van rebre distincions 116 empreses més pels seus diferents recorreguts històrics: 150, 125, 100, 75 i 50 anys.

thumbnail

El principal objectiu del projecte H2020 WATERPROTECT, que té una durada de tres anys, és contribuir a l'adopció i realització efectiva de sistemes agrícoles innovadors i mesures de mitigació que garanteixin una bona qualitat de l'aigua, mitjançant la producció de coneixements per millorar la governança de l'aigua a les zones rurals i urbanes. Aigües de Barcelona, juntament amb el Consell...

thumbnail

L'Auditori de Barcelona va acollir ahir l'acte de reconeixement a les persones més grans de la companyia amb motiu del 150 aniversari de la nostra empresa. Durant la vetllada es van homenatjar les dues persones amb més antiguitat d'entre les presents, i va comptar amb l'assistència de més de 300 companys i companyes que hi han treballat al llarg dels anys.

thumbnail

El CREA va acollir la presentació dels projectes de final de grau innovadors en l'àmbit del cicle integral de l'aigua, fruit del conveni que Aigües de Barcelona va signar al febrer amb l'Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona ELISAVA.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Juli de Miquel, president de la Junta Provincial de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), han signat aquest matí l'acord de col·laboració mitjançant el qual la companyia col·laborarà en la primera edició de la cursa ''En marxa contra el càncer Barcelona'', que se celebrarà a la ciutat comtal el diumenge 3 de desembre.

thumbnail

Aigües de Barcelona se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, que se celebra del 16 al 22 de setembre a Catalunya amb l'objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, millorar la qualitat de l'aire i reduir la contaminació.