thumbnail

Davant la fase actual d'alerta de presequera en la qual ens trobem, atès que el nivell de reserves dels pantans de les conques internes de Catalunya és per sota del 60%, Aigües de Barcelona aposta per la reutilització d'aigua regenerada com una de les millors alternatives per garantir el subministrament d'aigua potable a l'àrea metropolitana de Barcelona.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha obtingut el certificat efr que atorga la Fundació Másfamilia, amb el suport del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Aquesta distinció reconeix l'impuls de la companyia per desenvolupar proactivament polítiques de conciliació en els àmbits laboral, familiar i personal, el suport a la igualtat d'oportunitats i la inclusió dels més desfavorits.

thumbnail

Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac i Ignacio Escudero director general d'Aigües de Barcelona, han signat el conveni per implantar el sistema de telelectura a tots els comptadors del municipi. Aquesta eina permet mesurar de manera telemàtica el consum d'aigua, fa més eficient la gestió d'un recurs escàs i en fomenta el consum responsable i sostenible.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha inaugurat avui l'exposició "The Zone of Hope (TZOH)", una experiència que, mitjançant la tecnologia de realitat virtual immersiva extrema (única a Europa), permet viure en primera persona els efectes del canvi climàtic. L'exposició, ubicada al Reial Cercle Artístic de Barcelona, està pensada perquè el visitant experimenti, de manera hiperrealista, com seria viure en un...

thumbnail

En el marc de la celebració del 150 aniversari de les dues entitats i del compromís de la companyia amb els més vulnerables, Aigües de Barcelona ha donat més d'11.000 euros a l'Hospital Sant Joan de Déu, que es destinaran a la creació del centre oncològic per a infants més gran d'Europa.

thumbnail

Prop de 100 treballadors d'Aigües de Barcelona i del grup van participar ahir com a voluntaris a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la prevenció de les malalties infeccioses.

thumbnail

Ahir al matí el Parc del Fòrum de Barcelona es va tenyir de verd per una causa solidària: la lluita contra el càncer. Prop de 100 corredors d'Aigües de Barcelona, col·laborador principal de la primera edició de la cursa ''En marxa contra el Càncer Barcelona'', van participar en una marxa solidària que va recaptar milers d'euros que es destinaran íntegrament a la recerca oncològica.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Nuria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, han signat el protocol per afrontar l'emergència en l'àmbit de la pobresa energètica. L'objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d'aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015.