thumbnail

L'Auditori de Barcelona va acollir ahir l'acte de reconeixement a les persones més grans de la companyia amb motiu del 150 aniversari de la nostra empresa. Durant la vetllada es van homenatjar les dues persones amb més antiguitat d'entre les presents, i va comptar amb l'assistència de més de 300 companys i companyes que hi han treballat al llarg dels anys.

thumbnail

El CREA va acollir la presentació dels projectes de final de grau innovadors en l'àmbit del cicle integral de l'aigua, fruit del conveni que Aigües de Barcelona va signar al febrer amb l'Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona ELISAVA.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Juli de Miquel, president de la Junta Provincial de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), han signat aquest matí l'acord de col·laboració mitjançant el qual la companyia col·laborarà en la primera edició de la cursa ''En marxa contra el càncer Barcelona'', que se celebrarà a la ciutat comtal el diumenge 3 de desembre.

thumbnail

Aigües de Barcelona se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, que se celebra del 16 al 22 de setembre a Catalunya amb l'objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, millorar la qualitat de l'aire i reduir la contaminació.

thumbnail

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat (MSSSI) ha reconegut Aigües de Barcelona amb el Distintiu d'Igualtat a l'Empresa, marca d'excel·lència que s'atorga a les empreses que destaquen en l'aplicació de polítiques d¿igualtat de tracte i d'oportunitats de dones i homes en les condicions de treball, els models d'organització i altres àmbits, com els serveis, productes i publicitat de...

thumbnail

La plantilla d'Aigües de Barcelona s'ha concentrat avui a les 12 del migdia davant de tots els centres de treball per expressar el seu rebuig més enèrgic a l'atemptat ocorregut ahir a la tarda a la ciutat de Barcelona i aquesta matinada a Cambrils.

thumbnail

Davant dels fets luctuosos ocorreguts en la tarda d'avui a Barcelona, Aigües de Barcelona, i tots els que formem part de la companyia, volem expressar els nostre condol als familiars de les víctimes de l'atemptat i traslladar el suport a totes les persones ferides a qui desitgem una ràpida i satisfactòria recuperació.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha obtingut un 7,81 de valoració en l'enquesta de satisfacció de clients duta a terme al primer semestre de 2017, la més alta des que es fan aquests estudis.