thumbnail

Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí, i Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, han signat el conveni per implantar el sistema de telelectura a tots els comptadors del municipi. Aquesta eina permet mesurar de manera telemàtica el consum d'aigua, fa més eficient la gestió d'un recurs escàs i en fomenta el consum responsable i sostenible.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha donat avui al Banc dels Aliments els 9.236 euros recaptats a la Festa Major del 150 aniversari de la companyia.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern, han signat avui el protocol per afrontar l'emergència en l'àmbit de la pobresa energètica. L'objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d'aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015

thumbnail

Les primeres promocions del Pla de doctorats industrials d'Aigües de Barcelona, corresponents al Pla pilot del 2012 i a les convocatòries del 2013 i el 2014, van rebre el reconeixement de mans de Santi Vila, conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, qui va en destacar la capacitat d'identificar i traslladar els darrers avenços de la recerca bàsica cap a les empreses.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Jordi San José, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, han signat avui el protocol per afrontar l'emergència en l'àmbit de la pobresa energètica. L'objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d'aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015.

thumbnail

El director del Barcelona Supercomputing Center (BSC), Mateo Valero, i la directora d'Innovació i Coneixement d'Aigües de Barcelona, Maria Monzó, han signat el conveni de col·laboració pel qual el centre d'investigació aportarà el seu know-how en eines de machine learning, big data, xarxes neuronals i intel·ligència artificial aplicades al subministrament domiciliari d'aigua.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, han signat avui el protocol per afrontar l'emergència en l'àmbit de la pobresa energètica. L'objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d'aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha participat en una nova edició de Lean ORP Conference, esdeveniment de referència en el sector de la Seguretat i Salut Laboral que va tenir lloc a Barcelona el passat 6 de juny. La companyia ha abordat, a la taula rodona 'El futur a través de canvi cultural, d'hàbits i salt tecnològic', el procés de canvi cultural i l'impacte de les disrupcions tecnològiques en la creació...