thumbnail

Aigües de Barcelona i el seu centre tecnològic Cetaqua van participar el 7 i 8 de juny a Oslo (Noruega), juntament amb el centre tècnic noruec SINTEF i 22 socis de diferents països europeus i Israel, en la reunió de llançament del projecte H2020 STOP-IT, que té com a objectiu principal assegurar la resiliència i seguretat dels sistemes del cicle integral de l'aigua davant de possibles amenaces.

thumbnail

L'objectiu d'aquesta instal·lació és potenciar la biodiversitat del pantà de Vallvidrera i oferir un espai de refugi per a la fauna quan calgui buidar-lo per raons de manteniment.

thumbnail

Aigües de Barcelona i la startup social Citycise han llançat avui la campanya #WeloveWater, amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania que el vàter no és una paperera, i prevenir així els embussos dels desaigües, facilitar la feina que es fa a les depuradores en el tractament de les aigües residuals i evitar la contaminació dels nostres rius i del mar. 

thumbnail

Aigües de Barcelona ha celebrat avui els seus 150 anys d'història amb un acte institucional en què el president executiu d'Agbar, Àngel Simon, ha fet una crida a mantenir la col·laboració publicoprivada "com un model d'èxit a Catalunya en gairebé tots els àmbits de l'economia i de la societat". Simon ha fet aquesta apel·lació en l'acte institucional celebrat al Museu Agbar de les Aigües i que...

thumbnail

La plantilla d'Aigües de Barcelona va celebrar dissabte el 150 aniversari de la companyia amb una jornada festiva al llarg del dia al Museu Agbar de les Aigües de Cornellà de Llobregat.

thumbnail

L'Ajuntament de Gavà i Aigües de Barcelona, juntament amb el seu centre tecnològic Cetaqua, han signat avui un conveni de col·laboració per impulsar projectes d'economia circular en aquest municipi del Baix Llobregat.

thumbnail

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Candela López, alcaldessa de Castelldefels, han signat avui el protocol per afrontar l'emergència en l'àmbit de la pobresa energètica. L'objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d'aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015.