Actualitat

Aigües de Barcelona ha obtingut el Certificat d’Excel·lència de l’FP dual, que atorga la Generalitat de Catalunya, per la seva aposta per aquesta modalitat formativa, que contribueix al desenvolupament professional i l’ocupació de qualitat dels joves en el sector de l’aigua.

La segona tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida de l’Ajuntament de Barcelona, Maria Eugènia Gay, i el conseller delegat d’Aigües de Barcelona, Felipe Campos, han signat avui la renovació del protocol per afrontar l’emergència en l’àmbit de la pobresa energètica. L’objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d’aigua a qui no la...

Durant aquest any, el Punt TIC de la Florida - les Planes ha atès 6.981 persones i ha realitzat 7.058 gestions. El primer semestre de l’any, ha format 527 persones.

La segona convocatòria del Laboratori d’Innovació Oberta per a Municipis, impulsat per Aigües de Barcelona i Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), ha finalitzat amb la participació de 15 empreses i start-ups nacionals i internacionals. La iniciativa pretén donar solucions a reptes reals relacionats amb l’aigua i la sostenibilitat de diferents municipis de l’àrea metropolitana de...

L’Hospitalet de Llobregat ha calculat per primera vegada la seva petjada hídrica, en col·laboració amb Aigües de Barcelona i Cetaqua. L’aprofitament de les aigües freàtiques del subsol per al reg de parcs i jardins i per a la neteja viària ha permès reduir la petjada hídrica del territori (1,49% de reducció sobre el total de la petjada hídrica de l’Hospitalet).

Aigües de Barcelona, Cetaqua i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat han inaugurat avui l’hort urbà REGREEN, un pilot que promou l’ús de recursos hídrics alternatius com l’aigua regenerada. Aquesta iniciativa publicoprivada d’innovació vol contribuir a l’economia circular a l’àrea metropolitana de Barcelona, donant una segona vida a l’aigua per combatre l’escassetat hídrica.

Aigües de Barcelona, referent en la gestió de l’aigua, ha renovat el segell Bequal Plus, com a reconeixement al seu compromís ferm amb les persones amb discapacitat. Aquesta distinció reconeix la inclusió i la implicació de les empreses amb aquesta causa basant-se en diferents criteris.

A la plaça de Maria Artigal, de l’Hospitalet, s’ha instal·lat el Regreen, l’hort hidropònic regat amb aigua regenerada. Aquesta iniciativa, impulsada per Aigües de Barcelona i Cetaqua (Centre Tecnològic de l’Aigua), vol demostrar el potencial de l’ús de l’aigua regenerada per a l’agricultura hidropònica a l’entorn urbà.