thumbnail

Amb la ferma determinació de contribuir a la lluita contra l’emergència climàtica, la Política d’acció climàtica d’Aigües de Barcelona, que regirà tota l’organització, es va  aprovar el passat 17 de novembre en el Consell d’Administració de la companyia.

thumbnail

Aigües de Barcelona, des del seu compromís ineludible amb la transparència i el retiment de comptes, ha explicat in situ a Sant Boi les actuacions dutes a terme el 2021 en relació amb el Pacte Social, a través del qual vol reforçar el seu paper d’agent actiu per garantir una recuperació econòmica verda i justa.

thumbnail

Implantar el sistema de teletreball implica la reducció dels desplaçaments, i per tant, ajuda a reduir la petjada de carboni, fomentant, a més, la conciliació i la millora del benestar de les persones treballadores. El teletreball esdevé, doncs, una eina que contribueix a la millora de la salut del planeta i de les persones.

thumbnail

El consolat de Pakistan ha acollit la presentació del llibre Barcelona. Una ciutat oberta al món, una obra coeditada per Aigües de Barcelona per tal de donar a conèixer la cultura d’aquest país entre la societat catalana.

thumbnail

Aigües de Barcelona, juntament amb Fundació La Caixa, Capgemini Espanya, Fundació Cellnex, Creu Roja, Fundació Pimec, Fundació Tecsos i Vodafone, han presentat l’aliança per combatre la soledat no desitjada en un pla pilot a Espanya, liderat per Creu Roja, que pretén dissenyar i implementar de forma col·laborativa estratègies, accions i solucions per abordar la problemàtica de la soledat no...

thumbnail

El consolat de Pakistan ha acollit la presentació del llibre ‘Barcelona. Una ciutat oberta al món’ una obra coeditada per Aigües de Barcelona per tal de donar a conèixer la cultura d’aquest país entre la societat catalana.

thumbnail

Aigües de Barcelona, des del seu compromís ineludible amb la transparència i el retiment de comptes, ha explicat in situ a Viladecans les actuacions dutes a terme el 2021 en relació amb el Pacte Social, a través del qual vol reforçar el seu paper d’agent actiu per garantir una recuperació econòmica verda i justa. 

thumbnail

Aigües de Barcelona, Cetaqua i l’Ajuntament de Gavà inauguren Recaigua, el primer punt de recàrrega intel·ligent d’aigua subterrània no potable al municipi per al reg i la neteja dels carrers.  Recaigua dona continuïtat a l’estratègia Gavà Circular, per tal d’aplicar els principis de l’economia circular com a mitjà per garantir la sostenibilitat social, econòmica i ambiental de la...