thumbnail

El projecte ‘A-porta, acompanyant porta a porta’ ha presentat els seus resultats a Gavà després de concloure el seu desplegament, iniciat al setembre, a 500 llars del municipi, amb un acte de cloenda que ha comptat amb la presència de Gemma Badia, alcaldessa de la ciutat; Albert Torrents, vicepresident de la CONFAVC, i Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, entre d’altres.

thumbnail

Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat han signat avui el conveni de col·laboració en la 46a edició de l’Exposició de Cireres, un dels principals esdeveniments socials, culturals, gastronòmics i lúdics d’aquest municipi del Baix Llobregat.

thumbnail

Rubén Ruiz, director general d’Aigües de Barcelona, part del grup Agbar, ha participat a la Gala d’Entrega dels Premis de la Fundació Camins 2021, que s’ha celebrat avui al Teatre Real de Madrid, en qualitat de representant dels patrons de la Fundació. Amb aquests premis, la Fundació Camins, creada pel Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports, busca reconèixer  els millors...

thumbnail

Aigües de Barcelona, compromesa amb el respecte i la protecció dels drets humans i socials reconeguts internacionalment, ha aprovat la Política de Drets Humans, amb l’objectiu de vetllar pels drets en tota la cadena de valor i els grups de relació. 

thumbnail

Aigües de Barcelona ha posat en marxa aquest matí el Hub d’acció climàtica d’Aigües de Barcelona: cap a la neutralitat oberta i la resiliència, un espai de codesenvolupament i compromís, obert a la participació dels diferents grups de relació de la companyia, per assolir el repte col·lectiu d’actuar davant l’emergència climàtica, contribuint a la neutralitat climàtica i la resiliència del...

thumbnail

Aigües de Barcelona ha participat avui en el Fòrum Futur Civil que se celebra a l’Escola de Camins de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), en el qual la companyia vol consolidar el sector de l’aigua com una oportunitat per a l’ocupació de qualitat dels estudiants.

thumbnail

Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Boi han signat avui el conveni per col·laborar conjuntament en la creació d’un parc inclusiu al municipi per a la pràctica esportiva urbana de joves i adolescents.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha iniciat avui el programa Actuem pel clima, un cicle de tallers oberts a la ciutadania, dissenyats amb la voluntat de conscienciar sobre la importància de fer front al context d’emergència climàtica, amb bones pràctiques vinculades a l’aigua, l’energia i l’economia circular.