Actualitat

Gavà ha realitzat per primera vegada el càlcul de la seva petjada hídrica, en col·laboració amb Aigües de Barcelona i Cetaqua. Aquest és un indicador de l’apropiació humana de l’aigua que té en compte els diferents usos (consum o contaminació).

Aigües de Barcelona ha signat un conveni amb el Ministeri d’Igualtat, a través de la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, per promoure accions de sensibilització dins la iniciativa “Empreses per una societat lliure de violència de gènere”.

Aigües de Barcelona ha estat guardonada en la setena edició del Premi Aliança en la categoria Gran Empresa, que atorga la Fundació Bertelsmann, juntament amb la Fundació CEOE, per l’aposta de la companyia per aquesta modalitat formativa, que contribueix a l’ocupació de qualitat dels joves en el sector de l’aigua.

Aigües de Barcelona ha participado en el workshop “Best Practices Exchange”, organizado por Agbar y TMB en el Campus ESADE de Sant Cugat del Vallès, a través del cual los responsables de empresas de servicios, como Agbar, Aena, Naturgy y Elewit, han compartido diversos ejemplos de modelos de gestión de proyectos de innovación abierta, corporate venturing y colaboración con start-ups.

El jurat de la Junta de Castella i Lleó ha atorgat el Premi de Construcció Sostenible en la categoria d’Infraestructures, Urbanisme i Actuacions en Espais Exteriors, pel projecte d’intervenció de condicionament, millora i restauració paisatgística de la Central Cornellà, i per la contribució d’aquest espai a nivell cultural, com a eina didàctica i pedagògica.

 La companyia distribuirà aigua regenerada provinent de les estacions depuradores del Baix Llobregat i de Gavà-Viladecans per a usos urbans, com ara la neteja de clavegueram, viària i de contenidors, i el reg de zones verdes

L’itinerari de formació i orientació laboral capacitarà persones de 30 a 54 anys que es troben en risc d’exclusió per treballar en l’economia verda

Aigües de Barcelona i el Barcelona Open Banc Sabadell col·laboren per impulsar el Trofeu Conde de Godó com a referent internacional en la gestió sostenible i el respecte al medi ambient d’un esdeveniment esportiu.