Actualitat

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col·laboració d’Aigües de Barcelona, estan treballant en la posada en marxa d’un projecte de restauració ambiental en l’àmbit del riu Llobregat, que busca reutilitzar aigua per recuperar uns antics aiguamolls, actualment secs, augmentar-ne la biodiversitat i millorar-ne el paisatge.

El Laboratori d’Innovació Oberta per a Municipis, impulsat per Aigües de Barcelona i Mobile World Capital Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, ha finalitzat amb la participació de 6 empreses i start-ups finalistes d’arreu del món. 

L’acord inclou el compromís d’assegurar la protecció i el dret d’accés a l’aigua de persones en situació de vulnerabilitat del municipi.

Aigües de Barcelona ha reunit avui els seus proveïdors en la jornada de diàleg “Resiliència en la cadena de subministrament” per tal d’enfortir les relacions amb un dels seus grups de relació més rellevants.

Aigües de Barcelona ha reunit aquest matí els serveis socials de 16 ajuntaments metropolitans, inclosos els de Badalona o l’Hospitalet de Llobregat. La trobada ha volgut servir per reforçar el diàleg, el treball en comú i la cocreació entre la companyia i aquests ajuntaments, amb l’objectiu d’enfortir l’atenció a les persones i col·lectius en situació de vulnerabilitat. 

Aigües de Barcelona, Cetaqua i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat han inaugurat avui a la capital del Baix Llobregat l’hort urbà REGREEN, un pilot que promou l’ús de recursos hídrics alternatius com l’aigua regenerada. Aquesta iniciativa publicoprivada d’innovació vol contribuir a l’economia circular a l’àrea metropolitana de Barcelona, donant una segona vida a l’aigua per combatre...

Aigües de Barcelona, Telefónica y Mobile World Capital Barcelona han llevado a cabo un proyecto piloto consistente en la migración de las cámaras de vídeo de seguridad de la estación de tratamiento de agua potable (ETAP) de Sant Joan Despí. Se trata de un modelo de integración en la nube que proporciona el nodo edge computing de Telefónica, disponible para el Área Metropolitana de Barcelona.

Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, i Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, han signat la renovació del protocol per afrontar l’emergència en l’àmbit de la pobresa energètica. L’objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d’aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015, de...