thumbnail

En un acte a la seu de la Creu Roja, Aigües de Barcelona i la mateixa entitat social han fet balanç dels dos primers anys de vida del programa ONA per a la millora de l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat.

thumbnail

En el marc del seu projecte Territori Social, Aigües de Barcelona col·labora en la primera edició del programa d’inserció sociolaboral Dones amb empenta, impulsat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac, i dirigit a la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral de dones de més de 30 anys. El programa ofereix, entre altres ensenyaments, formació especialitzada en treballs de logística i...

thumbnail

La companyia ha participat en l’acte de presentació de la primera edició de l'Observatori de Riscos per a les empreses, impulsat per l’Institut Cerdà amb la voluntat de mostrar anualment els principals riscos que existeixen a Espanya i que impacten sobre les empreses.

thumbnail

Davant el greu increment del nombre de contagis registrats durant les darreres setmanes per la variant òmicron, Aigües de Barcelona ha reactivat el confinament de treballadors, de moment a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) Besòs, tal com es va fer a l’inici de la pandèmia, per garantir la continuïtat del servei essencial del cicle integral de l’aigua.  

thumbnail

Aigües de Barcelona ha ampliat l’atenció multicanal per adaptar-se a les necessitats dels diversos tipus de clients, oferint una atenció personalitzada, inclusiva, àgil i professional per no deixar ningú enrere.

thumbnail

Aigües de Barcelona segueix enfortint l’atenció a la diversitat i la seva acció social per millorar la qualitat de vida de les persones. Amb la voluntat de proporcionar a la ciutadania una atenció inclusiva al servei de tots els col·lectius, la companyia implanta l’atenció en xinès mandarí, com ja ha fet amb la llengua àrab, l’urdú i l’anglès, en els principals canals d’atenció: el telèfon i...

thumbnail

Aigües de Barcelona i Ship2B Foundation van donar el tret de sortida al cicle de Jornades de Colideratge i Innovació Social a la Smart City del segle XXI el passat 15 de desembre, amb una jornada de reflexió i debat dedicada a les ciutats sostenibles. A aquesta primera trobada li seguiran dues jornades més, una dedicada a ciutats inclusives i l’altra sobre ciutats emprenedores.

thumbnail

Amb la ferma determinació de contribuir a la lluita contra l’emergència climàtica, la Política d’acció climàtica d’Aigües de Barcelona, que regirà tota l’organització, es va  aprovar el passat 17 de novembre en el Consell d’Administració de la companyia.