thumbnail

Amb la voluntat d’avançar cap a la neutralitat climàtica i reduir les emissions de CO2, Aigües de Barcelona impulsa el projecte Blockvaluechain, una iniciativa dirigida a la cocreació d’un espai de col·laboració on compartir coneixement i eines amb les entitats externes de la cadena de valor per a la gestió oberta de la petjada de carboni. 

thumbnail

En la final de l’edició d’enguany del programa d’innovació oberta Innobus, que s’ha dut a terme a la Casa Seat de Barcelona, s’han donat a conèixer les solucions dels equips participants als reptes plantejats per les empreses i un jurat format per entitats públiques i privades ha seleccionat la iniciativa guanyadora. 

thumbnail

Rubén Ruiz, director general d’Aigües de Barcelona, Carlos Montero, director de Cetaqua i Gemma Badia, nova alcaldessa de Gavà, han signat avui la renovació del conveni de col·laboració per tal de desenvolupar i aplicar un model d’economia circular en aquest municipi, donant continuïtat als dos anteriors convenis duts a terme des de l’any 2017. 

thumbnail

Rubén Ruiz, director general d’Aigües de Barcelona, i Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, han signat avui la renovació del protocol per afrontar l’emergència en l’àmbit de la pobresa energètica, que dona continuïtat al signat el març del 2017. L’objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d’aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos...

thumbnail

Aigües de Barcelona col·laborarà activament en el Pla de Xoc impulsat per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per atendre les necessitats socials i emocionals de la població adolescent i jove d’entre 12 i 18 anys, un dels sectors més afectats per les conseqüències de la pandèmia. Aquest és un projecte pioner a l’Estat pel seu caràcter integral i innovador.

thumbnail

L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i el conseller delegat d’Aigües de Barcelona, Felipe Campos, s’han reunit amb els 10 veïns i veïnes, anomenats picaportes, que participen en el projecte d’apoderament veïnal  ‘A-porta, acompanyant porta a porta’, endegat per la Fundació CONFAVC amb la col·laboració d’Aigües de Barcelona, i desplegat a 1.200 habitatges del barris de la Montserratina...

thumbnail

Aigües de Barcelona, Agbar i la Federació Catalana de Voluntariat Social han signat aquest matí el conveni per impulsar el projecte de voluntariat social “Ajudant els que ajuden”, destinat a donar suport tècnic i formació a persones voluntàries de les entitats adscrites a la Federació en l’àmbit de la Seguretat i la Salut Laboral.