Actualitat

En un acte organitzat per ESADE, Maria Salamero ha destacat que el pla estratègic de la companyia “es basa en tres pilars: les persones, la ciutat i el medi ambient”

L’AMB i Aigües de Barcelona han finalitzat la reparació del col·lector interceptor de Castelldefels, que el passat 15 de setembre va patir un trencament al terme municipal de Gavà.

El director de Qualitat de l’Aigua d’Aigües de Barcelona, Miquel Paraira, ha participat en la primera jornada “Talent a Ponent”, organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona amb el títol ‘El món de l’aigua amb la Covid’.

Aigües de Barcelona ha reduït un 42,86% la seva petjada de carboni, un indicador que mesura les emissions directes i indirectes de gasos amb efecte d’hivernacle produïdes per un producte o servei al llarg del seu cicle de vida. Això s’extreu de la Memòria de Sostenibilitat de la companyia, en la qual es desgranen les principals mesures adoptades per aconseguir aquesta disminució, com ara...

Aigües de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports han signat avui, dimecres 16 de setembre, el conveni de patrocini de la 42ena edició de la cursa de la Mercè 2020, que tindrà lloc el proper dissabte 19 i diumenge 20 de setembre.

Amb l'objectiu d'avançar per fer front als reptes en l'etapa actual, abordar la reconstrucció i donar impuls al pacte social, Aigües de Barcelona ha adaptat els equips i estructurat un nou Comitè de Direcció. Amb aquest canvi organitzatiu, acordat en el seu Consell d'Administració celebrat avui, s'avança en la transformació del model de la companyia.

Durant el dia d’ahir, es va detectar una incidència en el sistema metropolità de sanejament a la zona del camí de la Pineda amb el camí de la Pava, al terme municipal de Gavà, en què s‘observava una fuita d’aigües residuals.

Aigües de Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb la Unió Esportiva Horta i el club de futbol Món Esportiu Sant Adrià. Es consolida així l’aposta de la companyia per l’esport de proximitat com a eina per al foment d’hàbits saludables i de valors com el treball en equip o la solidaritat.