thumbnail

Aquest conveni situa la ciutat de Gavà com a referent de sostenibilitat urbana en l'àmbit de l'aigua, pionera a l'Estat espanyol. A més, Gavà és la primera ciutat espanyola a subscriure els principis Water Wise de l'Associació Internacional de l'Aigua (IWA).

thumbnail

Un any més, Aigües de Barcelona ha obtingut la millor qualificació en l'informe que publica anualment ACEFAT i que analitza la qualitat de les obres que es fan a la via pública a la ciutat de Barcelona.

thumbnail

El projecte Drinking Water Library, emmarcat en el programa de finançament públic "Reptes-Col·laboració 2015" (RTC-2015-4496-2) del Ministeri d'Economia i Competitivitat, va finalitzar el passat 31 de desembre després de tres anys d'intens treball. El consorci del projecte estava format per tres socis,  Aigües de Barcelona, la Fundació Bosch i Gimpera a través del grup de recerca MARS...

thumbnail

El projecte IMAQUA, de la comunitat RIS3CAT Aigua, està desenvolupant noves eines de monitorització i supervisió que permetin una gestió integral de l’aigua des de la captació fins al punt de consum, assegurant-ne la qualitat i minimitzant-ne les pèrdues durant la distribució. 

thumbnail

El Teatre Josep Maria de Sagarra va acollir ahir la presentació de "Memòries de Santa Coloma de Gramenet", un llibre que vol acostar-se a la història dels diferents municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona a través de les persones que hi viuen.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha rebut el premi Carles Ferrer Salat, que lliura anualment Foment del Treball Nacional, en la categoria de compromís social, com a reconeixement per la tasca que duu a terme amb el Fons de Solidaritat. El premi ha estat lliurat a Àngel Simon, president d'Agbar.