thumbnail

Els finalistes proposen solucions per personalitzar productes i serveis; gestionar millor el consum energètic a casa; simplificar les transaccions online, o connectar dispositius, vehicles i infraestructures. El 57% de totes les start-ups que s’hi han presentat són espanyoles, mentre que el 43% restant provenen de països com Alemanya, França o Israel, entre d’altres. Els guanyadors,...

thumbnail

Aigües de Barcelona hi va participar activament amb la publicació d’un pòster amb el títol: “New Concentration Methodology for the Quantitative Detection of Viruses in a Drinking Water Large System”.

thumbnail

La quarta revolució industrial, aquest tsunami tecnològic que està canviant totes les facetes de la nostra vida, i la seva aplicació al món de l’empresa han estat el punt de partida de la taula rodona sobre innovació oberta organitzada per Aigües de Barcelona (AB) aquest dimarts, 11 de juny, a l’ITHub de Synectic. 

thumbnail

The Zone of Hope va rebre ahir el Premi Quatre Cantons, un guardó que l'associació 22@network atorga anualment a la millor iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

thumbnail

Aigües de Barcelona ha signat aquesta setmana amb els Ajuntaments de Gavà i Santa Coloma de Gramenet el protocol per afrontar l'emergència en l'àmbit de la pobresa energètica. L'objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d'aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015.

thumbnail

Entre l’1 de juny i el 31 de juliol s’aportarà aigua regenerada des de l’assut de Molins de Rei, provinent de l’Estació de Regeneració d’Aigua de la depuradora del Llobregat. La mesura incrementarà el cabal del riu i servirà per analitzar els beneficis mediambientals de l’aportació d’aigua regenerada al tram final del Llobregat.

thumbnail

Miquel Paraira, director de Qualitat de l’Aigua d’Aigües de Barcelona, va participar com a ponent, convidat pel Ministeri de Sanitat, al XV Congrés Espanyol de Salut Ambiental, organitzat a València la setmana passada per la Sociedad Española de Sanidad Ambiental.