thumbnail

L'Associació Espanyola de Gestors de Flotes d'Automòbils (AEGFA) ha atorgat tres premis a la companyia per la seva bona gestió de la flota automobilística i la promoció d'una mobilitat sostenible.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha signat aquest matí el conveni amb Televisió de Catalunya per col·laborar amb la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la prevenció del càncer.

thumbnail

Neix Start4big, la primera iniciativa digital, oberta i multisectorial impulsada per 5 grans companyies a Europa que busca start-ups internacionals en estat de maduresa per desenvolupar pilots disruptius amb l'objectiu de millorar l'experiència dels consumidors. Cada sis mesos, el programa llançarà 4 reptes, 3 multisectorials i un de transversal, que giraran entorn d'àrees com la robòtica, el...

thumbnail

Aquesta cursa solidària organitzada per l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona se celebrarà el diumenge 2 de desembre.

thumbnail

La publicació vol ajudar a la difusió de l'obra d'una de les figures més destacades del Modernisme català i s'emmarca en la commemoració del 140è aniversari del naixement de l'arquitecte que es promou des de Sant Joan Despí.

thumbnail

El centre tecnològic Eurecat-CTM ha presentat recentment el projecte REGiREU, en el marc de la convocatòria RIS3CAT 2016 i el Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, que té com a objectiu desenvolupar tecnologia innovadora que permeti la implementació de la regeneració d'aigües residuals urbanes i industrials per a la seva posterior reutilització.

thumbnail

L'informe analitza aspectes com l'accessibilitat o l'actualització de la informació, per a fer-la més útil a les necessitats de la ciutadania. La Càtedra destaca que, tot i no tenir cap obligació legal, Aigües de Barcelona ''ha fet un treball extraordinari i s'ha dotat d'un codi ètic, un Portal Obert de transparència i ha posat en marxa una oficina de bones pràctiques''.

thumbnail

El síndic defensor de la ciutadania de Badalona, Armand Soler; la directora de Clients d'Aigües de Barcelona, Núria Latorre, i el Customer Counsel d'Aigües de Barcelona, Sergi Sanchís, han signat aquest matí un conveni de col·laboració amb l'objectiu de millorar l'atenció a la ciutadania de la ciutat respecte a les reclamacions relacionades amb el servei d'aigua.